“Voorkom onnodige kosten, wees op tijd met het onderhouden van uw auto!”

Tijdig onderhoud is het behoud van elke auto. De tijd tussen de onderhoudsbeurten worden steeds langer, men is namelijk steeds meer geneigd om de langere kilometer intervallen aan te houden doch motorolie heeft slechts een beperkte levensduur. Niet alleen motorolie doch ook remmen en slangen hebben op zijn tijd zijn controle nodig.

Autobedrijf Boveree Deventer voert onderhoud uit aan alle merken auto’s. Wij weten welke motorolie voor uw auto de juiste is en voeren het onderhoud uit volgens fabrieksspecificaties. In overleg met u bespreken wij wat er aan uw auto vervangen moet worden. U bepaalt wat er moet gebeuren.

Zodoende komt u niet voor verrassingen te staan.
Neemt u gerust contact met ons op voor een (prijs)afspraak.

APK onderhoud in Deventer

“De jaarlijkse controle voor uw veiligheid”

APK is (afhankelijk van het bouwjaar) een jaarlijks terugkerende controle. Autobedrijf Boveree ziet APK niet alleen als verplichting maar ook als controle of uw auto voldoet aan alle veiligheidsnormen. Kortom: APK is er voor uw eigen veiligheid!

Uw auto wordt gecontroleerd op 80 punten en in de meeste gevallen wordt een auto niet afgekeurd, maar mocht het toch zo zijn dat één van de 80 controle punten bij u niet in orde zijn dan nemen wij contact met u op voor een eventuele reparatie. Laat u de APK keuren samen met een onderhoudsbeurt? Dan is de APK keuring geheel gratis.

“Autobedrijf Boveree biedt ook onderhoud aan Campers en Caravans”

Met een goed onderhouden camper-caravan op weg bent u bij Autobedrijf Boveree aan het juiste adres!

Gezien onze 75 jarige technische ervaring is uw camper-caravan bij ons in goede handen. Door veel ervaring kunnen wij goed advies en onderhoud bieden aan uw camper of caravan.

Wij staan er om bekend om eerst met u te bespreken wat er aan uw camper of caravan gedaan moeten worden. U bepaalt wat er moet gebeuren!